Friday, July 06, 2012

'Spinning'

Let's get started with a big -or at least quite long- thing. Here's something I wrote during the first term for my Master's "Writing for Stage and Screen" module. It was my first attempt on writing a stageplay and I had to adapt to its rules and conventions, which was a challenge I enjoyed very much and that I'll write about one of these days... I just want to say I really felt like playing when writing this script. I'm thinking of trying to find an amateur theatre company and have it produced with them and some colleagues but first of all I'd like to know your opinions on it... if somebody takes the time to read a 30-pages script, of course. As I told you all grounded criticisms are welcomed.

Comencem amb una cosa gran -o al menys llarga-. Aquí teniu una cosa que vaig escriure durant el primer quadrimestre per l'assignatura "Writing for Stage and Screen" del meu màster. Va ser el meu primer intent d'escriure una obra de teatre i em vaig haver d'adaptar a les seves regles i convencions, cosa que va suposar un repte amb el qual vaig gaudir molt i sobre el que us parlaré algun dia... només diré que mentre l'escrivia realment em vaig sentir com si jugués. Estic pensant en mirar de trobar un grup de teatre amateur i produir-la amb ells i alguns col·legues però primer de tot m'agradaria saber la vostra opinió sobre ella... si algú es pren el temps de llegir un guió de trenta pàgines, és clar. Com us vaig dir, totes les crítiques constructives són benvingudes.

Here it is/Aquí ho teniu: Spinning

2 comments:

  1. Esta be, pero el tema que tractes ja ha estat treballat en una pel·li famosa, se'm fa massa evident(malgrat que l'enfocament sigui una mica diferent).

    Per ser el teu primer guio teatral es molt solid.

    ReplyDelete
  2. Era gairebé inevitable, especialment amb aquesta temàtica... de tota manera ja sabia d'entrada que l'argument no era la cosa més original del món, em vaig concentrar en explorar les característiques del mitjà de cara a veure si m'hi sentia còmode, que tal com està la cosa és bo poder fer coses diferents... a més també hi va haver una part d'introspecció que em va resultar molt gratificant. Aviam si per la següent faig quelcom més original :)

    Gràcies pel comentari!

    ReplyDelete